Párkapcsolati / családbarát tréning

Család és karrier? pecsirita1

A kérdés mindenkiben felmerül. Hogyan lehet összeegyeztetni a harmonikus családi életet a munka világával. Ezekre és még sok más kérdésre kaptunk választ az elmúlt időben megrendezett Párkapcsolati/Családbarát tréningen. Két meghívott vendégünk Hajduné Horváth Márta és Uzsalyné Pécsi Rita volt.  Horváth Mártával az esti órákban találkoztunk, amikor is a szerelem és a szakítás témáját boncolgattuk. Huszonévesként mindenkit az érdekelt a legjobban: honnan tudja az ember, ha szerelmes?Miért múlik el a szerelem? Hogyan éljük túl a szakítást? A legfőbb tanulság, hogy a választ mindenkinek magában kell keresnie.

"Kérj bocsánatot"

“Kérj bocsánatot”

Megvannak a szakításnak is a maga lépcsőfokai, amin végig kell menni. A kurzuson kiderült létezik az értelmes szerelem jelensége. Na de valóban létezik? Mi a helyzet a rózsaszín köddel? A továbbiakban Pécsi Rita beszélt a döntésképességről. A döntés nem is olyan egyszerű, hiszen lehet, hogy életünk egyik legfontosabb kérdésében kell döntenünk. Az előadás során pontos képet kaptunk hogyan is zajlanak a döntési folyamatok. A tréning lezárásaként, a Sztrilich Pál Cserkészparkban csapatépítő jelleggel, hintát építettünk.

A nagy munka eredméyne

A nagy munka eredménye

„Nagyon jó gondolatébresztő volt számomra ez a beszélgetés…”

„Olyan dolgokról beszéltünk, amik a saját kapcsolatunkban is nagyon aktuális. Jók voltak a feladatok is.”

„Igazából nekem az volt a legjobb, hogy olyan sok másféle véleményt, gondolkodásmódot ismerkedhetek meg.”

kiscsoport_martaval

Párkapcsolati / családbarát tréning

A Magyar Jamboree Alapítvány szervezésében 2014. március 24-31 között a Párbeszéd Házában (VIII. Budapest, Horánszky utca 20.) és a Sztrilich Pál Cserkészparkban a párválasztást, családalapítást, gyermeknevelést segítő képzést tartunk 18-30 éves fiatal felnőtteknek, akik a családi életre tudatosan készülnek.

A képzésen a párválasztással, családalapítással, gyermekneveléssel kapcsolatos ismeretek bővítésére, konfliktuskezelési módszerek megismerésére lesz lehetőség. A megválaszolatlan kérdések tisztázásában szakemberek nyújtanak támogatást.

A részletes program ide kattintva tölthető le.

Képzők

Jelentkezés

A Sztrilich Pál Cserkészparkban megvalósuló programok esetén a szállás-, valamint étkezési és útiköltséget térítjük. Kérdés esetén a fenti e-mail címen állunk rendelkezésre.

2014. március 24. 17.30
Helyszín: Párbeszéd Háza, VIII. Budapest, Horánszky utca 20.
Szerelem, felelős párkapcsolat I. – Hajduné Horváth Márta
Szerelem – együtt járás – elköteleződés

2014. március 26. 17.30
Helyszín: Párbeszéd Háza, VIII. Budapest, Horánszky utca 20.,
Szerelem, felelős párkapcsolat II.
Gécziné Galla Krisztina és Hajduné Horváth Márta
Szerelem – szakítás – szexualitás

2014. március 30.
Helyszín: Párbeszéd Háza, VIII. Budapest, Horánszky utca 20.,