Forrásteremtés / projektmenedzsment tréning

2014 májusában a Csobánkai Közép – Európai Cserkészparkban rendeztük meg a forrásteremtő tréninget. Szerettünk volna olyan kurzust indítani, amivel a leghatékonyabban tudjuk segíteni a kisközösségi civil szervezetek működését. A képzés folyamán kis csoportos foglalkozások voltak.  A kétnapos előadássorozatot Szűcs Sándor projektvezető, tréner tartotta. Az első nap délelőttjén arról beszélgettünk, mi a teendő akkor, ha elfogy a pénz (a kétségbeesésen kívül), hogyan motiválhatjuk az embereket a támogatásgyűjtésre. Mik azok az eszközök, praktikák, aminek a segítségével bevételhez tudunk jutni.  A második nap már izgalmasabb volt, az elméleti oktatáson kívüli gyakorlati tevékenységre is volt lehetőség.

100_7525

A gyakorlati feladat igen egyszerűnek tűnt elméletben. Sándort kellett meggyőznünk arról, hogy támogassa a projekt tervünket. Mint kiderült a feladat lényege a személyes kapcsolatok kialakítása, és hogy ne érezzük, magunkat kellemetlen helyzetben miközben egy jó cél érdekében szeretnénk bevételhez jutni.  A másik legfontosabb az egyenlőség, az hogy potenciális támogatónkat partnerként kezeljük.

“Lájk! Megvettem, vedd meg Te is! A tréning után a teljes út láthatóvá vált, ami a célom eléréséhez vezet!” Soóváry Bálint, csapatparancsnok, 212.sz. Bornemissza Cserkész Alapítvány kuratóriumának elnöke

100_7513

Forrásteremtés / projektmenedzsment tréning

A Magyar Jamboree Alapítvány szervezésében 2014. május 17-18 között a Közép – Európai Cserkészparkban ingyenes képzést tartunk 18-30 éves fiatal felnőtteknek forrásteremtésről, projektmenedzsmentről.

A képzés célja a projektgondolkodás és fenntartható tervezés elsajátítása, hogy a tervekből, célokból, valóság legyen. A képzés olyan kisközösségi ifjúsági vezetőknek szól forrásteremtésről, projekt- és szervezetmenedzsmentről, akik szeretnének pénzt szerezni működésükhöz és felelősen irányítani a közösséget melynek élén állnak.

Képző: Szűcs Sándor, tréner, tanácsadó, projektvezető http://www.apcsel29.hu/apcsel29/
A képzésre való jelentkezés online történik, az alábbi linken:  http://goo.gl/YD2X4b
Jelentkezési határidő: 2014. május 5-én 12 óráig.
A Közép – Európai Cserkészparkban megvalósuló programok esetén a szállás-, valamint étkezési és útiköltséget térítjük. Kérdés esetén az info@jamboree-alapitvany.hu e-mail címen állunk rendelkezésre.
2014. május 17., szombat
Helyszín:  Közép – Európai Cserkészpark, Csobánka
9.30 Csapatépítés egy olyan technikával, melyet top menedzserek használnak
10.00 Téma: Alapelvek, szemléletváltás az adakozásban