Elő-felfedező Tábor

Véget ért az idei nyárra a Felfedező tábor. Öt turnusban több mint 100 gyermek táborozott a Nagykovácsiban lévő Sztrilich Pál cserkészparkban. A programok között volt vadaspark látogatás, strandolás, kirándulás, akadálypálya.

10426522_889709831043211_1455482930382798193_n

A gyerekek számára talán a legérdekesebb program a bátorságpróba és az esti tábortűz volt.

tabortuz

Az interaktív tábortüzek alatt megismerték a cserkész hagyományokat, hogyan is telnek a cserkésztáborok mindennapjai. Minden évben más – más keretmese alapján valósul meg a tábor. Az idei mese a Macskafogó volt. E köré szerveződtek a programok. Próbálunk minden évben olyan tábort szervezni, ami a gyerekeknek értéket és élményeket adnak.

10517535_889709341043260_4864997535906245671_n

Felfedező Tábor Előkészületek

Már csak egy hét és kezdetét veszi a Felfedezőtábor. A turnusokra már alig van hely, aki még szeretne jönni, siessen a jelentkezéssel! A legnagyobb kihívást a keretmese és a hozzá kapcsolódó feladatok kitalálása jelentette. 5 évnyi táboroztatás után nagy fejtörést okoz, milyen ételek kerüljenek az asztalra. De éhen halni senki nem fog. A legelső táborunkban 16 gyermek vett részt.  Az idén 130 gyerek táborozik öt turnusban.

www.felfedezotabor.hu