Szilágyi Szabolcs

Szilágyi Szabolcs vagyok. 2005-ben a Moholy Nagy Művészeti Egyetemen végeztem építész, vizuális környezetkultúra tanárként. „Embertől embernek”. Ez motivál a tanításban és az alkotásban is. Gyakorlati és elméleti nézőpontból egyaránt szeretem szemlélni a dolgokat. A kísérletezés, a manuális munka ugyanolyan fontos számomra, mint az elvont gondolkodás. Minden kihívással szívesen foglalkozom, aminek az emberhez, vizualitáshoz, neveléshez köze van. Az utóbbi 2 évben közösségszervezéssel is foglalkoztam, közösségi építkezéseket fogtam össze, ahol fiatalokat, önkénteseket mentoráltam, majd utánkövetésükben vettem részt. 2013-14-ben a Budapesti Kommunikációs Főiskolán tanítottam és voltam a belsőépítész hallgatók mentora. 2015 januárjától csatlakoztam az MJA csapathoz, hogy a munkatársak mentora legyek, segítsem őket munkavégzésükben, beilleszkedésükben. Nagy öröm számomra a velük való rendszeres találkozás.

Szilágyi Szabolcs_2015feb