Andó Enikő

Andó Enikőnek hívnak, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán végeztem, Turizmus Vendéglátás szakon, Hivatásturizmus szakirányon. 17 éves korom óta szeretnék rendezvényszervező lenni. Mindig is szerettem szervezkedni, rendezkedni és pontosan emiatt jelentkeztem a BKF-re. Szakmai gyakorlatomat Fair Play Event Kft-nál töltöttem, ahol rengeteget tanultam a különböző rendezvényekről, rendezvényszervezésről és ekkor jöttem rá arra, hogy ebben a szakmában a legfontosabb a komplex látásmód, amit remélem, hogy majd itt az MJA munkatársaként is tudok hasznosítani. Minden álmom az, hogy egy profi rendezvényszervező lehessek és remélem, hogy ez a munkahely segíteni fog az álmom megvalósításában. Gödöllőn lakom a szüleimmel, és egy kutyussal. A jövőben tervezem az elköltözést, mert önállósodni szeretnék. Szeretek bulizni, a barátaimmal lenni, olvasni vagy csak úgy menni ide-oda. Imádok sportolni, örökmozgónak tartom magam. A főiskolánk gólyatáborában tavaly „cserkész” csapatot vezettem, ezért most nagyon örülök, hogy végre közelebbről is megismerkedhetek ezzel az életformával.

E-mail: ando.eniko@jamboree-alapitvany.hu

AE_foto